TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında Gazi Eğitim Fakültesinden Büyük Başarı
23 Mart 2024 | 11:31

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi, TÜBİTAK programlarındaki proje başarılarına bir yenisini daha ekledi. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında desteklenen 80 proje ile Gazi Eğitim Fakültesi, Üniversitelerin tüm fakülteleri arasında ikinci, 97 Eğitim Fakültesi arasında birinci oldu.

2023 yılı ikinci dönem TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’na 627 proje ile başvuran Üniversitemizin 306 projesi desteklenmeye hak kazandı. Gazi Üniversitesi, kabul edilen proje sayısı ile Türkiye genelinde 3’üncü sırada yer aldı. Desteklenen 306 projenin 80’ini Gazi Eğitim Fakültesinin projeleri oluşturuyor.

Öğrencilerimizi ve akademik danışmanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

a-1