Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ankara Atatürk Lisesinde Düzenlenen Üniversite Tanıtım Etkinliğine Katıldı
16 Nisan 2024 | 16:30

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversite adaylarına yönelik tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye’nin farklı illerinden gelen liselere yönelik tanıtım faaliyetleri düzenleyen Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, aday öğrencilere yönelik olarak organize edilen tanıtım faaliyetlerine de katılıyor. 22 Mart’ta Nesibe Aydın Okullarının düzenlediği tanıtım fuarına katılan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü şimdi de Ankara Atatürk Lisesinde düzenlenen tanıtım faaliyetine katıldı. Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri, Ankara Atatürk Lisesi öğrencilerinin yanı sıra çevre ilçelerden üniversite adaylarının da katıldığı fuarda, adaylara Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

Fuarda, Üniversitemiz mezunları Çankaya Kaymakamı Murat Duru ve Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık da standımızı ziyaret etti. Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Hilal Arın’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek, katılım belgesi takdim etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 18 Nisan’da Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği üniversite tanıtım etkinliğine de katılacak.

tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1
background image