Üniversitemiz Tanıtım Fuarı’na Katıldı
22 Mart 2024 | 16:30

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, üniversite adaylarına yönelik tanıtım etkinliklerine devam ediyor. Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Nesibe Aydın Okullarının Yıldızlar Kampüsünde düzenlediği “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Yaklaşık 1000 lise öğrencisinin iştirak ettiği fuarda, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline Üniversitemiz öğrencileri destek verdi. Üniversitemiz bölüm ve programları hakkında bilgi verilen Fuarda, aday öğrenciler standımıza yoğun ilgi gösterdi. Fuar sonunda Nesibe Aydın Okulları Yıldızlar Kampüsü Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Emel Sürücü, personelimiz ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederek, belge takdim etti.

nesibe aydın-1 nesibe aydın-1 nesibe aydın-1 nesibe aydın-1