Üniversitemizde “Erasmus+ Bahar Dönemine Merhaba” Şenliği Düzenlendi
7 Mart 2024 | 15:13

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörlüğü tarafından 7 Mart’ta “Erasmus+ Bahar Dönemine Merhaba” şenliği düzenlendi.

Öğrencilerimiz; müzik, eğlence, sevilen markaların promosyon standları, çekiliş, sürpriz hediyeler ve ikramların yer aldığı şenlikte eğlenceli vakit geçirdiler. Renkli görüntülerin oluştuğu şenlikte, öğrenci topluluklarımız da performanslarını sergiledi.

Üniversitemiz Rektörlük binası havuz başında düzenlenen şenlik programına öğrencilerimizin yanı sıra akademik ve idari personelimiz de katıldı.

DJ Mehmet Ali Çoban’ın müzikleriyle coşturduğu şenlik, gün boyu çeşitli etkinliklerle devam etti. Çok sayıda öğrenci, akademik ve idari personelin katılım gösterdiği şenlikte çeşitli oyun ve yarışmalar sonucunda katılımcılara hediyeler dağıtıldı.

a-1 a-1