Öğr. Gör. Onur Altuntaş’a İngiltere’de En İyi Sunum Ödülü
19 Mart 2019 | 10:40

Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güral ve doktora öğrencisi Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Onur Altuntaş “Patentle Türkiye” yarışmasında “Toz Metal Çeliklerde Beynitik Matrikste Küresel Sementit Üretimi” konulu çalışmaları ile ödül aldı.

21-22 Ocak 2019 tarihlerinde ise İngiltere-Londra’da düzenlenen ICMME 2019 21. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Konferansı’nda (21.International Conference on Metallurgical and Materials Engineering) Öğr. Gör. Onur Altuntaş aynı çalışmayla en iyi sözlü sunum ödülüne layık görüldü.

İngilizce olarak yaklaşık 50 sunumun yapıldığı konferansta, en iyi sunum ödülü, konferansı takip eden farklı ülkelerden 10 hakemin değerlendirmesi sonucunda verildi.