Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı kapmasında Mühendislik ve Gazi Eğitim Fakültelerinde bir yıl süreyle eğitim alan yabancı uyruklu öğrenciler ile onlara mentorluk yapan Üniversitemiz öğrencilerine başarı belgeleri, Yeni Senato Salonunda düzenlenen tören ile verildi.
Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğünün gerçekleştirdiği programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Buluç, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, Eğitim-Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nurcan Uzel, Genel Sekreter Yardımcısı Raşit Yıldırım, öğrenciler ve konuklar katıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, gösterdikleri üstün başarı için tüm öğrencileri ayrı ayrı tebrik etti. Yabancı uyruklu öğrencilerin Türkiye’yi ve Üniversitemizi unutmamalarını temenni eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, öğrencileri güzel duygularla uğurladıklarını sözlerine ekledi.
Rektörümüzden sonra söz alan Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl ise, “Bir yıldır misafir ettiğimiz öğrencilerimizi bugün kendi ülkelerine uğurluyoruz” dedi. Başarılarından dolayı yabancı öğrencileri kutlayan Doç. Dr. Aslıhan Selcen Bingöl, öğrencilerden Gazi Üniversitesini unutmamalarını istedi.
Program, öğrencilere başarı belgeleri ve adlarına dikilmiş fidan sertifikalarının Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız tarafından takdim edilmesinin ardından, çekilen aile fotoğrafı ile sona erdi.
Gazililer Dünya Kupası Heyecanını Birlikte Yaşadı
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Gazi Hastanesinde Tedavi Gören Çocuklara Oyuncak Dağıttı
Üniversitemiz Eski Rektörü Prof. Dr. Enver Hasanoğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, Öğrenci Topluluklarımızla Birlikte İftar Açtı
Rektörümüz Prof. Dr. Uğur Ünal, AA’nın Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı
Gazi Üniversitesi, Türkiye’nin İlk Yerli ve Milli Gen Tedavisi Araştırma Sürecini Başlatıyor
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.