Yenilenen Kütüphanemiz Hizmete Açıldı
19 Ekim 2020 | 10:41

Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi yenilendi. Akıllı teknoloji ile donatılan Merkez Kütüphanenin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Bekir Buluç, Prof. Dr. Fazlı Polat, Genel Sekreter Hasan Kaleli ve rektör danışmaları ile öğretim üyeleri katıldı.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından Merkez Kütüphaneyi gezen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı V. Tünsel Canatalı’dan kütüphane hakkında bilgi aldı. 

Tamamen yenilenen ve depreme karşı güçlendirilen Merkez Kütüphane modern bir görünüme kavuştu. Kütüphanenin okuma salonlarına, üniversitemizin 15 Temmuz Şehitleri Cennet Yiğit, Muhammed Yalçın ve Gülşah Güler’in isimleri verildi. Konferans salonuna da Hoca Ahmed Yesevî adı verildi. Türkiye’de 7/24 öğrencilere hizmet veren sayılı kütüphanelerden biri olan Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi salgın nedeniyle bir süreliğine hafta içi 08.30 ile 17.30 saatleri arasında hizmet verecektir.

 

background image