Duyuru
Yemek Bursuna İhtiyacı Olan Öğrencilerimizin Dikkatine
1 Aralık 2017 | 11:36

Üniversitemizin, normal eğitim-öğretim süresi içinde öğrenim gören (artık yılda olmayan), başarılı (Genel not ortalaması en az 2.00) ve maddi desteğe İhtiyacı olan öğrencileri boş kalan yemek bursu kontenjanlarından yararlandırılacaktır. İhtiyacı olan öğrencilerimiz, aşağıda belirtilen evrakları hazırlayıp G. Ü. SKS Öğrenci Danışma Merkezi'ne şahsen başvurmaları halinde gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra uygun görülenlerin Jet kartlarına yemek bursu tanımlaması yapılacaktır.

NOT: ( Yemek Bursu Kontenjanla sınırlıdır.)

İstenilen Evraklar:

·         1 Adet Kimlik Fotokopisi

·         1 Adet Resim

·         1 Adet Öğrenci Belgesi (Güncel Tarihli)

·         Transkript

·         Güncel tarihli maaş bordrosu ve hizmet dökümü (anne, baba, öğrenciye ait). Çalışmayanlar için çalışmadıklarına dair SGK provizyonu ( e-devlet)

·         Halk Bankası Gazi Üniversitesi yemek kartı(Jet Kart)

·         Gazi Üniversitesi Sosyal Durum Belirleme ve Burs Başvuru Formu (Bu formu Merkezimizden alabilirsiniz.)

Yer: Mediko Binası Arka Cephe Zemin Kat