Üniversitemiz Proje Merkezinden Büyük Başarı - Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Üniversitemiz Proje Merkezinden Büyük Başarı
18 Aralık 2019 14:52

Üniversitemiz Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinin, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 18 Ekim 2018 tarihinde açılan “Eurodesk Temas Noktası Olmak İsteyen Kurum ve Kuruluşlar İçin Teklif Çağrısı” destek programı kapsamında yapmış olduğu “Temas Noktası Olma” başvurusu kabul edildi.

Eurodesk Türkiye Temas Noktaları, T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından, gençlere ve gençlik çalışanlarına Avrupa Fırsatları hakkında bilgi vermekle yetkilendirilmiş kuruluşlardır. Bu bağlamda Proje Merkezimiz, Eurodesk Temas Noktası olarak seçilmesiyle büyük başarı elde etmiş ve Üniversitemizin uluslararası alanda görünürlüğünün arttırılmasına katkı sağlamıştır.