Üniversitemiz Öğrencileri Yaşlılarımızı Yalnız Bırakmadı
7 Mayıs 2021 | 11:37

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sürdürülebilir Kalkınma Topluluğu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Topluluğu ortaklığında "Eski Toprak Merhaba: Gazili Öğrencilerden Çınarlara Saygı Etkinliği" yapıldı.

Etkinlik kapsamında, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan ve farklı bölgelerde ikamet eden 23 öğrencimiz  Türkiye'nin farklı illerindeki 25 yaşlı vatandaşımızı telefonla aradı.

Nesiller arası bağın korunmasının kültür aktarımı ile milli birlik ve beraberliğin sağlanmasındaki öneminin hedeflendiği etkinlikte, öğrencilerimiz, küresel salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlılarımıza hal hatır sordu. Etkinlikle, yaşlılarımız unutulmamanın mutluluğunu yaşadı.