Üniversitemiz Bisiklet Yolunun Açılışı Yapıldı
15 Aralık 2020 | 15:58

Üniversitemiz sağlıklı yaşama ve spora destek olmaya devam ediyor. Üniversitemiz Rektörlük Yerleşkesine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yolu açıldı. Açılışa katılan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Buluç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Halil İbrahim Bülbül, Eğitim Öğretim ve Dış İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. İhsan Kalenderoğlu, Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan ve Üniversitemiz Bisiklet Topluluğunun üyesi öğrencilerimiz Rektörlük Yerleşkesi içinde bisikletleriyle tur attı. Üniversitemizde 2,6 km’lik bisiklet yolu ile yerleşkenin her noktasına bisikletle güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşmak mümkün. Bisiklet yolu boyunca gerekli noktalarda bisiklet kullanıcılarına yönelik uyarı tabelaları da bulunuyor.