Duyuru
TOYP-Türkiyenin On Başarılı Genci Projesinde 'Kişisel Başarı' Türkiye Birinciliği Gazi Üniversitesi'nden
19 Kasım 2014 | 12:23

JCI - Junior Chamber International (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler) Derneği Türkiye Şubesi tarafından düzenlenen, Türkiye’nin alanında en eski sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık projelerinden biri olan, Türkiye tarafından bu yıl 20.si gerçekleştirilen dünyanın en prestijli ödüllü “Ten Outstanding Young Persons Of the World” programının Türkiye finalleri olan TOYP - Türkiye’nin On Başarılı Genci projesi,  “Kişisel Başarı” kategorisinde Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü personellerimizden Dr. Murat DENERbirinci seçilmiştir. Projenin uluslararası ayağında da ülkemizi temsil edecek olan Dr. DENER’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

19.11.2014 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği