Tıp Fakültemizden 40’ıncı Yıl Anısına Hatıra Ormanı
30 Nisan 2019 | 10:15

Üniversitemiz Tıp Fakültesi kuruluşunun 40’ıncı yılı anısına hatıra ormanı oluşturmak amacıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Yahyalar Mahallesinde Yenimahalle Belediyesinin tahsis ettiği alanda gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine ilgi büyüktü. Etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sadık Demirsoy, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa N. İlhan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikle ilgili bir konuşma yapan Fethi Yaşar, Gazi Üniversitesi gibi köklü bir kurum adına hatıra ormanı oluşturmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Prof. Dr. Sadık Demirsoy ise Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinin şimdiye kadar 9 bin doktoru mezun ettiğini ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tıp bilimi adına çok önemli katkılar yapmaya devam edeceğini söyledi. Gelecek nesillere hem 40’ıncı yılı anımsatmak hem de yeşil bir dünya bırakmak adına hatıra ormanı oluşturduklarını ifade eden Prof. Dr. Sadık Demirsoy hatıra ormanının oluşturulması için kendilerine destek veren Yaşar’a da teşekkürlerini iletti.

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirmesiyle etkinlik sona erdi.

 

 

background image