Teknofest’te Birinci Aşamayı Geçen Takımlarımızın Temsilcileri Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
3 Mayıs 2021 | 22:18

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Topluluğu bünyesinde Teknofest yarışmalarında birinci aşamayı geçen takımlarımız Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Sosyal İşler Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan da eşlik etti. Mühendislik Fakültesi öğrenci temsilcisi ve Makina Mühendisliği Topluluğu Başkanı Seyithan Herek ve takım liderleri Umut Ünal, Rabia Açıkalın, Edanur Çakır, Furkan Çetinkaya’nın bulunduğu ziyarette hedefler ve temenniler üzerinde duruldu. Seyithan Herek ve takım liderleri yarışmada Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtirken Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, takımlara gerekli her türlü desteğin verileceğini söyledi ve öğrencilerimize başarılar diledi.