Duyuru
Teknik Eğitim Fakültesi Yemekhanesi Hakkında
25 Ağustos 2014 | 14:03

Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi altı, “Merkezi Mutfak” yapımı işi kapsamında 25.08.2014 tarihinden itibaren Teknik Eğitim Fakültesi mutfağında yemek üretimine ara verilecektir. Bu tarihten itibaren Teknik Eğitim personeli Kültür Merkezi akademik personel yemekhanesinde öğle yemeği hizmeti alacaklardır. 15.09.2014 tarihinden itibaren Teknik Eğitim Fakültesi öğrencileri B blok, Eczacılık Fakültesi ve Sanat Tasarım Fakültesi öğrenci yemekhanelerinden yararlanacaklardır. Kampüs içerisinde öğrencilerin mağdur olmamaları için B blok personel yemekhanesi de öğrenciye tahsis edileceğinden, B blok personel yemekhanesinden faydalanan personellerimize de Kültür Merkezi akademik personel yemekhanesinde öğle yemeği servisi yapılacaktır.