PCM (Proje Döngüsü Eğitimi) Gerçekleştirildi
24 Ekim 2014 | 08:01

Gazi Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Uzaktan Eğitim Merkezi işbirliği ile 13-16 Ekim 2014 tarihleri arasında üniversitemiz öğretim üyelerine yönelik PCM (Proje Döngüsü Eğitimi) online olarak gerçekleştirildi.

Eğitime toplamda 144 akademik personel katıldı. Program kapsamında katılımcılara AB projeleri, Kalkınma Ajansı projeleri ve 2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan Erasmus+ programları hakkında bilgiler verildi. Daha sonra katılımcılara örnek proje formlarının doldurulması hakkında bilgiler sunularak iyi ve kötü proje örnekleri paylaşıldı.

Programın sonunda katılımcılarla yüz yüze atölye çalışması yapıldı. Programa katılan katılımcılara sertifika verildi.

23.10.2014 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği