Kır Evi Hakkında Açıklama
15 Eylül 2014 | 08:11

Üniversitemiz Merkez Kampüste bulunan ve Kır Evi olarak bilinen taşınmaz, Hazinenin özel Mülkiyetinde olup Üniversitemize tahsislidir. Söz Konusu yer 12/03/2012 tarihinde, Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 5 (beş) yıllığına S.S. Gazi Eğitim Kooperatifine kiraya verilmiştir. S.S. Gazi Eğitim Kooperatifinin kira süresi 11/03/2017 tarihinde bitecektir.

Kır Evi, S.S. Gazi Eğitim Kooperatifi ile Gazi Üniversitesi Vakfı arasında yapılan özel bir sözleşmeye bağlı olarak işletilmektedir. İşletmenin sürdürülmesi ya da sonlandırılması konusunda Üniversitemizin bir yetkisi bulunmamaktadır.

S.S. Gazi Eğitim Kooperatifi, işletme faaliyetini kendi isteği ile  durdurmuştur. Üniversitemiz mensuplarına duyurulur.