Duyuru
ICAT’14 Başarı ile Gerçekleştirildi
28 Ağustos 2014 | 07:17
 

 

Düzenleme Kurulu Başkanlığını Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk BAY’ın yaptığı “International Conference on Advanced Technology & Sciences” adlı konferans Antalya’da Harrington Park Resort Otel’de 12-15 Ağustos, 2014 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Konferansın amacı araştırmacı ve akademisyenlerin kendi araştırmalarını ve mesleki gelişim faaliyetlerini sunmak ve kendi aralarında bilgi alışverişinde bulunmalarını sağlamak için bir platform oluşturmaktır.

Konferans Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik–Elektronik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Enerji Mühendisliği alanlarında yapılan çalışmaları kapsamına almaktadır. Bu konferans araştırmacılar, öğrenciler ve profesyonellerin mevcut ortaklıklarını güçlendirmek ve yeni işbirlikleri geliştirmek amacıyla fikir alışverişinde bulunmaları için fırsatlar yaratmıştır.

Konferansa 65 farklı ülkeden 454 bildiri gönderilmiştir. Her bildiri iki hakem tarafından değerlendirilmiş ve bunlardan 320 tanesi sunum için kabul edilmiştir. Bildirileri değerlendirmek için 192 hakem görev almıştır. Kabul edilen bildirilerden 262 tanesinin konferansta sunulmak üzere kaydı yapılmış ve 467 bilim insanı konferansa katılmıştır.

 

Konferans web sayfası: https://conference.atscience.org

background image