Gölbaşı Sosyal Tesisleri Hizmetinizde
15 Mart 2017 | 08:41

Gazi Üniversitesi'nin Gölbaşı Kampüsü’nde yer alan sosyal tesislerinde yapılan yeni düzenlemelerle ilkbahar yaz sezonu hazırlıkları tamamlanıyor. Mogan Gölü manzarası ve eşsiz doğasıyla hem konaklama hem de yeme içme imkânı bulunan tesislerin bahçesi 250 kişiye kadar hizmet verebiliyor. Haftanın her günü şehrin karmaşası ve gürültüsünden uzak tesislerde 2’si süit olmak üzere 30 yatak kapasiteli ve göl manzaralı  toplam 16 odada konaklamak mümkün.

Kamu kurumlarında çalışanlara açık olmakla birlikte, Gazi Teknopark’a ziyaret için gelen iş çevrelerine de hizmet eden Sosyal Tesis polis okuluna da yakın konumda yer almaktadır. Ayrıca tesis, Ankara dışından sınav nedeniyle gelenler, öğrenci ziyaretinde bulunan veliler için Ankara’da ikinci bir adres niteliği taşımaktadır.