Gazi Üniversitesinde 95. Yıl Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
12 Nisan 2021 | 19:14

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin kuruluşunun 95. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikleri ele alan bir basın toplantısı düzenledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1926 yılında temelleri atılan Gazi Üniversitesi, kuruluşunun 95. yılını kutluyor. Gazi Üniversitesinin kuruluşunun 95. yılı nedeniyle Ocak ayında başlatılan “95. Yılda, 95 Etkinlik, 95 Eser” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında ocak, şubat ve mart aylarında toplam 92 etkinlik, bugün itibariyla da toplam 106 etkinlik düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin kuruluşunun 95. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikleri ele alan bir basın toplantısı düzenledi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatı ile 1926 yılında temelleri atılan Gazi Üniversitesinin, kuruluşundan bugüne kadar yürüttüğü eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleriyle ulusal ve uluslararası alanlarda önemli bir konuma sahip olduğunu ifade etti.  “95. Yılda, 95 Etkinlik, 95 Eser” projesi kapsamında Üniversitenin tüm birimlerinin katılımı ile sadece 3 ayda 106 etkinlik düzenlendiğini söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, etkinliklerin düzenlenmesindeki çabalarından ve özverili çalışmalarından dolayı Üniversitenin akademik ve idari personeline teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, “95. Yılda, 95 Etkinlik, 95 Eser” projesi kapsamında; etkinlikler, seminerler, kongreler, çalıştaylar, söyleşiler, paneller, anma toplantıları, bilgilendirme toplantıları, verimlilik toplantıları, bilim ve vizyon konferansları, önemli günlere yönelik programlar,  konserler, afiş yarışmaları, sergi açılışları ve farkındalık günlerinin düzenlendiğini söyledi.

Gazi Üniversitesinin 95. yılını akademik ve idari personel, öğrenciler ve paydaşlarla birlikte bilimsel, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle kutlanması için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, “95. Yılda, 95 Etkinlik, 95 Eser” projesi kapsamında yapılan etkinliklerin yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

background image