Gazi TÖMER Ahmet Yesevi Üniversitesi Personeline Türkçe Kursu Veriyor
16 Eylül 2015 | 07:17

Ahmet Yesevi Üniversitesinin akademik ve idari personelinden oluşan 23 kişilik grup dört haftalık Türkçe kursu için Gazi Üniversitesine geldi.

Gazi Üniversitesi ile Ahmet Yesevi Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Ahmet Yesevi Üniversitesi akademik ve idari personeli Gazi Üniversitesi TÖMER’de yoğunlaştırılmış Türkçe kursu alacak. Kurs 27 Temmuz-24 Ağustos tarihleri arasını kapsıyor.

 

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr.Musa Yıldız ve Gazi Üniversitesi TÖMER Müdür Prof. Dr. Yaşar Aydemir

Kursiyerler Gazi Üniversitesi TÖMER’de düzenlenen tanışma toplantısıyla birlikte eğitimlerine başladı. Tanışma toplantısı öncesinde Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi TÖMER Müdürü Prof. Dr. Yaşar Aydemir’i ziyaret ederek kurs programı hakkında bilgi aldı. Kursiyerler için düzenlenen tanışma kokteylinde, TÖMER Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Nezir Temur, Türkçe eğitimi verecek olan okutmanlar ve Türkçe kursu için TÖMER’e gelen Ahmet Yesevi Üniversitesi personeli hazır bulundu.

 

 

Toplantıda Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Musa Yıldız kursiyerlere hoş geldiniz dileklerini ilettikten sonra kendilerini Türkiye’de misafir etmekten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Gazi Üniversitesi TÖMER Müdürü Prof. Dr. Yaşar Aydemir de dört hafta sürecek olan Türkçe eğitim kursunda kursiyerlere iyi bir eğitim vereceklerini, bu eğitimin sonunda kursiyerlerin iyi seviyede Türkçe öğreneceklerini belirtti.

Tanışma kokteyli çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

28.07.2015 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

background image