Gazi Teknopark’ın Ziyaretçileri Vardı
13 Temmuz 2017 | 08:41

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdare Enstitüsü (TODAİE), MEMUR-SEN ve SESRİC işibirliğinde gerçekleştirilen ‘Sendikacılık ve Sosyal Politika Uluslararası Eğitim’ programına katılmak için Ankara’da bulunan 25 kişilik bir grup Gazi Teknopark’ı ziyaret etti.

25 farklı ülkeden gelen misafirlerimiz Gazi Teknopark Müdürü Tuğrul İmer tarafından karşılandı.

Birlikte yenilen öğlen yemeğinin ardından İmer, konuklara konferans salonunda Dünya ve Türkiye’de teknopark’ın gelişimi ile 2007 yılında  kurulan Gazi Teknopark’ın faaliyetleri ile üniversitemiz hakkında İngilizce bir sunum yaptı.

Üniversitemizin birçok farklı branşta eğitim veren ve bilimsel araştırmalarda öncü bir kuruluş olduğunu vurgulayan İmer, sunumun ardından konuklara Gazi Teknopark’ı gezdirip ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

02.05.2017 / Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği