Gazi, Türkiye Mezunlarıyla Buluştu
1 Aralık 2017 | 11:40

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, “Türkiye Yeniden; Mezun Buluşması” adlı program İstanbul’da düzenlendi.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinde yüksek eğitimini almış mezunların bir araya geldiği etkinlik, 25 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Organizasyona Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile çok sayıda davetli ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen öğrenciler katıldı.

 

 

Gazi Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü

Üniversitemizin de yer aldığı organizasyonda, Gazi Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü. Farklı ülkelerden gelip Gazi Üniversitesinde lisans ve yüksek lisans eğitimi alarak mezun olan öğrencilerimiz standımızda üniversitemizle ilgili bilgiler alırken, Gazili olmaktan dolayı mutlu ve memnun olduklarını ifade ettiler.

Ayrıca bazı mezunlarımız yaşadıkları ülkelerden Gazi Üniversitesine gelip yükseköğretim almak isteyenleri, kurdukları derneklerle organize ederek teşvik konusunda girişimleri olduğunu dile getirdi. Gazi mezunu öğrencilerimize standın önünde Gazi rozeti takılırken, kendileri de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

background image