Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Sezer Şenol Deniz TÜBA-GEBİP Ödülü’nü Kazandı
30 Ocak 2021 | 11:36

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bulunan; TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP’ten (Bilimsel Telif Eser) oluşan “TÜBA Ödülleri” sahiplerini buldu.

TÜBA bilim insanlarını teşvik, takdir ve ödüllendirme misyonu kapsamında her yıl verilen TÜBA-GEBİP Ödülü’nü 2020 yılında; 21 farklı üniversite ve iki kurumdan toplam 31 üstün başarılı genç bilim insanı kazandı.

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Sezer Şenol Deniz ise sağlık bilimleri alanında TÜBA-GEBİP Ödülü kazandı. Doç. Dr. Fatma Sezer Şenol Deniz’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.