23.11.2016 tarihli Araştırma Görevlisi Alımı İlanı Kesin Sonuç Listesi  için ilgili fakülte adı üzerine tıklayınız.

Fen Fakültesi-Kimya

Önemli Not:

İlgili sonuçlar doğrultusunda başarılı olan asil adayların aşağıda belirtilen belgelerler ile birlikte ilgilifakülteye başvurması gerekmektedir.

İstenilen Belgeler:

1Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden)

2Adli Sicil Belgesi

3.  İkametgah

4.  4 Adet Resim

5. Öğrenime ilişkin diploma, öğrenci belgesi ve mezuniyet belgesinin aslı yada onaylı sureti (*)

(Not:*Başvuru sırasında ilgili eğitim durumlarına ilişkin belgelerinin aslı yada onaylı sureti yerine E-devletten alınan belgeler ile başvuru yapanlar için geçerlidir)

6. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu.(*) Forma ulaşmak için..  Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

(Not:* Söz konusu form Elektronik ortamda doldurulacaktır  daha sonra ilgili form çıktısı alınıp üzerine fotoğraf yapıştırılacaktır)