Duyuru
2021 Yılı Uluslararası TÜBA Akademi Ödülleri Başvuruları
19 Nisan 2021 | 13:16

Türkiye Bilimler Akademisi'nin üstün başarılı bilim insanlarını onurlandırmak, ödüllendirmek; bilimsel çalışmaları ve bilim insanlığını teşvik ve takdir ile uluslararası ilişkiler temsil misyonu kapsamında 2015 yılında başlatmış olduğu Uluslararası TÜBA Akademi Ödülleri'ne 2021 yılı için aday gösterme süreci başlamış olup 2021 yılı için son aday gösterme tarihi 21 Mayıs 2021'dir.

Rektörlüğümüz tarafından her kategoriden en fazla üç bilim insanı aday gösterilebilecek olup, birimlerimiz tarafından aday gösterilmesi önerilen bilim insanlarının özgeçmişlerini ve Aday Gösterme Formunun doldurularak (özellikle aday gösterme gerekçesi detaylandırılarak) 10 Mayıs 2021 Pazartesi mesai bitimine kadar arge@gazi.edu.tr ( Tel: 0 (312) 202 26 80) e-posta adresinden Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörlüğüne e-posta üzerinden gönderilen başvurular Üniversitemiz Senatosuna arz edilerek Rektörlüğümüzün her kategori için üç bilim insanı adayı belirlenecektir.

Detaylı Bilgi İçin : https://www.tuba.gov.tr/tr/tuba-odulleri/uluslararasi-tuba-akademi-odulleri/2021-yili-tuba-akademi-odulleri-basvurusu

 

Akademi Ödülleriyle ilgili broşüre ulaşmak için tıklayınız.  Akademi Ödülleriyle İlgili Broşür

Aday Gösterme Formu için  tıklayınız. Aday Gösterme Formu

Akademi Ödülleri Afişine ulaşmak için tıklayınız. Akademi Ödülleri Afişi

background image