2021 Teknofest Başvuruları Başladı
12 Şubat 2021 | 09:35

Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkı sağlamak ve teknoloji üreten bir Türkiye hedefine ortak olmak isteyen öğrencilere fırsat doğuyor.“Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST”in dördüncüsü, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde 2021 yılı Eylül ayında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilecek.

TEKNOFEST bünyesinde düzenlenecek olan teknoloji yarışmalarına başvurular 28 Şubat 2021 tarihine kadar yapılabilecek. Bu kapsamda ayrıca Üniversitemiz öğrencilerininTEKNOFEST takımlarına destekler sağlanacak. Söz konusu destekler için TEKNOFEST yarışmalarına başvuru yapan takımların  teknofest@gazi.edu.tr elektronik posta adresine başvuru formlarını göndermeleri gerekiyor.

Ülkemizin teknolojik gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen Gazi Üniversitesi’nin teknoloji takımlarına TEKNOFEST çalışmalarında başarılar dileriz.