Duyurular

2017/2 KPSS tercih sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan adayların aşağıda belirtilen evrakları düzenleyerek 22 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitiminde kadar (17:30) Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna teslim etmesi gerekmektedir. Bu süre içerisinde teslim etmeyen adayların yerleştirme işlemi geçersiz sayılacaktır.

İstenen Belgeler

1-Diploma Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

2-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslı ibraz edilecektir.)

3-KPSS Yerleştirme Sonuç belgesi

4-Altı adet Vesikalık fotoğraf (Biyometrik şartı yoktur)

5-Askerlik Durum Belgesi (E- Devlet üzerinden alınan Karekodlu Belge geçerlidir.)

6-Adli Sicil Kaydı (E- Devlet üzerinden alınan Karekodlu Belge geçerlidir.)

7-İkametgah Belgesi (E- Devlet üzerinden alınan Karekodlu Belge geçerlidir.)

8-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırma Formu (Bilgisayar ortamında 2 nüsha halinde düzenlenmeli) (Belge teslimi için gelindiğinde Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formunun elektronik ortamda yanınızda bulundurulması gerekmektedir). İlgili Form için tıklayınız.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

-Mutlu ERTAŞ 202 2452